Bemutatkozás

Szeretném Önnek bemutatni cégünket, amely kül- és beltéri tűzijáték tervezésével és kivitelezésével foglalkozik. Vállalkozásunk 2009-ben alakult abból a célból, hogy a rendezvényeket még magasabb színvonalra emelje, és lenyűgöző látványban részesítse a megjelenő közönséget.

 68767647_2463937437015431_1070902257911857152_n Bemutatkozás

Sok olyan cég van, amely hasonló szolgáltatást nyújt. Sajnálatos módon nem minden vállalkozó figyel oda a megfelelő kivitelezésre. Hangban, látványban, a terület adottságainak teljes mértékű kihasználásában hiányok fedezhetők fel. Nekünk a hang és a látvány, illetve a terület maximális kihasználtsága is a legfontosabb szempontok között szerepelnek, hogy minél nagyobb élményt nyújtsunk a megrendelőnek és a nézőközönségnek. Emellett nagy hangsúlyt fektetünk a megrendelő kéréseire, és közösen állítjuk össze az alkalomhoz illő tűzijáték show-t. Nagy választékkal és a legjobb minőségi termékekkel állunk az Önök rendelkezésére.

„A látvány ami lenyűgöz…” az még nem minden. A látványterv elkészítését együtt végezzük, a megrendelővel így minden egyes koreográfia egyedülálló. Emellett vállaljuk a teljes körű ügyintézést, vagyis a hatósági engedélyek beszerzését is mi intézzük, hogy megkönnyítsük a megrendelő munkáját. Önnek csak annyi a dolga, hogy élvezze a műsort. A rendezvényeken fotózást és videózást is vállalunk. Honlapunkon megjelenítjük és reklámozzuk rendezvényeit.

A termékeink jelentős részét a legnagyobb magyarországi tűzijáték cégektől és külföldről szállítjuk, hogy minél nagyobb választékkal és a legjobb minőségi termékekkel álljunk az Ön rendelkezésére. A válogatott termékek között megtalálhatók a professzionális tűzijátékok, szabadon forgalmazható játékos pirotechnikai-, kis tűzijáték, valamint a műszaki célú, polgári felhasználású termékek. Esküvőkre, születésnapokra, koncertekre, falunapokra és egyéb ünnepségekre rendeljen tőlünk pirotechnikai bemutatókat!

Tűzijátékról bemutató videóinkat és fotóinkat megtalálja a a a referencia menüpontba. Gyönyörködjön munkák gyümölcsébe.

„ A látvány ami lenyűgöz… ”

Reméljük, felkeltettük érdeklődését. Ha még többet szeretne megtudni rólunk,

Érdeklődjön a Kapcsolat menüpontban!

Egyéb szolgáltatásaink közé tartozik a rendezvényeken való fotózás, videózás, légi felvételek készítése mellett modellező bemutató is. Bővebb információt a www.rcmodellezes.huhttps://szabobence.com, www.lanfshow.hu, illetve pirotechnikai terméke vásárlása esetén keresse fel az www.xpyro.hu oldalt.

Az Önök szolgálatában…

 logó-háttér-nélkül-on8ct527h0ejuzhnlld4upoedyb8ntinaup2uy97t8 Bemutatkozás
Bemutatkozás