• +36 30 281 1651
  • info@firebirdpyrotech.hu

Csomagok & Árak

Tűzijáték Csomagok & Árak

  • Pirográf felirat: 20.600 Ft-tól +Áfa

Időtartama kb.: 60 másodperc

120 cm magas karakterekből álló látványkép melynek színe lehet piros, sárga, kék, zöld és fehér. Ármegállapítás karakterenként történik. Pirográf felirat beépíthető komplett csomagba; a csomag ára a pirográf felirat árával emelkedik ebben az esetben.

  • I. csomag: 150.000 Ft-tól +Áfa

Időtartama kb.: 3-5 perc

Ajánljuk szülinapi partykra, esküvőkre, stb.

Kis kaliberű pirotechnikai termékek felhasználásával.

Tűzijáték esküvői2.5

Esküvői tűzijáték

  • II. csomag: 220.000 Ft-tól +Áfa

Időtartama kb.: 5-7 perc

Ajánljuk esküvőkre, céges rendezvényekre, falunapokra, sport- és kulturális eseményekre, szilveszteri bálokra, stb.

Kis és közepes kaliberű pirotechnikai termékek felhasználásával.

  • III. csomag: 320.000 Ft-tól +Áfa

Időtartama kb.: 7-9 perc

Ajánljuk városnapokra, céges rendezvényekre, falunapokra, sport- és kulturális eseményekre, találkozókra, fesztiválokra, országos rendezvényekre. stb.

Közepes kaliberű pirotechnikai termékek és római gyertyák felhasználásával.

  • Extra csomag: 500.000 Ft-tól +Áfa

Időtartama kb.: 9-11 perc

Ajánljuk városnapokra, céges rendezvényekre, falunapokra, sport- és kulturális eseményekre, találkozókra, fesztiválokra, országos rendezvényekre. stb.

Közepes és nagy kaliberű pirotechnikai termékek, római gyertyák, mozsarak, bombetta telepek, vízeséségők, szikraszökőkutak felhasználásával.

  • Beltéri, színpadi tűzijátékok: 30 000 – 200 000 Ft-ig +Áfa

Műsoridő: 1-8 perc

Konferenciák, bemutatók, koncertek, bálok, díszvacsorák, kongresszusok, céges rendezvények, gálaműsorok ünnepélyesebbé tételére ajánljuk.

Minden engedélyköteles tűzijátéknál a kérelem illetéke a termék hatóanyag tartalmától függően változik, az eljárás határideje 30 munkanap.

Áraink tájékoztató jellegűek, kérje árajánlatunkat elérhetőségeinken

Tel.: 06/30 281 16 51

E-mail: info@firebirdpyrotech.hu

Ha elnyerte tetszését, kérjük, ajánlja ismerőseinek!

Minden tűzijáték esetében a szolgáltatási ár tartalmazza a szükséges hatósági engedélyek beszerzését, a pirotechnikai termékek és működtető eszközök helyszínre szállítását, koreográfia szerinti telepítését, elműködtetését, visszaszállítását, és a helyszín utólagos átvizsgálását. A tűzijáték hatósági engedélyköteles, ezért megrendelését kérjük az esemény előtt legalább 20 nappal jelezze!

Ha Ön szeretteit meg szeretné lepni egy tűzijátékkal, nincs más dolga, mint cégünkkel felvenni a kapcsolatot. Pirotechnikusunk Önnel közösen megnézi a helyszínt, megbeszélik az elképzeléseit, ismertetjük a technikai és anyagi feltételeket. A bejelentést, illetve az engedélyezést mi intézzük a hatóságoknál.

Tűzijáték lebonyolításához minden esetben szükséges a helyszín tulajdonosának írásbeli hozzájárulása, melyet mellékelnünk kell az engedélyező hatósághoz benyújtott kérelemhez.

Tűzijátékot lakott területen belül csak este 10 óráig lehet rendezni, későbbi időponthoz a jegyző hozzájárulása szükséges.

Közterületen, műemlékeknél, hajózási útvonalak mentén az engedélyezés lényegesen hosszabb, mert e hatóságok hozzájárulását is mellékelnünk kell a kérelemhez.

Természetvédelmi területen nem lehet tűzijátékot rendezni.

You must be logged in to post a comment.